"Sesiunii de informare privind accesarea fondurilor europene"

Titlul proiectului: "Impreuna pentru integritate, responsabilitate sociala si dezvoltare durabila"

Perioada: 06.11–30.12.2013

Locul de desfasurare a proiectului: Adjud, Marasesti, Panciu, Vidra

Parteneri/Colaboratori: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea si Asociatia Ruralmed Zeletin.

Beneficiarul proiectului: Persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, somerilor si somerilor tineri; angajatilor si managerilor/ companiilor din mediul rural.

Scopul, obiectivele si activitatile proiectului

Prin acest proiect se doreste sa contribuie la cresterea capacitatii de absorbtie si de atragere a fondurilor de investiti si la cresterea adaptabilitatii mediului romanesc la standardele europene. Proiectul porneste de la premisa ca potentialul de a genera schimbari reale in Romania depinde si de capacitatea tinerilor de a adera la un set comun de norme de integritate, de a avea o voce unitara, puternica, in promovarea acestor principii la nivelul intregii societati.

Sesiuni de informare privind accesarea fondurilor europene nerambursabile dedicat persoanelor inactive, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, somerilor si somerilor tineri; angajatilor si managerilor/ companiilor din mediul rural.

Vor fi prezentate informatii despre prioritatile de finantare eligibile in cadrul domeniilor majore de interventie ale Axelor Prioritare, conform conditiilor generale si specifice aplicabile la acest moment.

Comunicat de presa

Apariti media

Copyright © 2012-2013 © Asociatia „Change your lifestyle for you” . Toate drepturile rezervate.